When we were preparing my very, very small exhibition in the studio of Anna-Karin Sjöblom a thief appeared and took one of my porcelain spoons. I was so mad!
But today it´s another day… Have a nice weekend!

8 kommentarer:

Esti sa...

That's too bad!! I'm sorry to hear that...

Anne sa...

Urs, dumma tjyv! Hoppas du har en fin dag idag istället.

Maria sa...

Fräckt!!

Tur att det är en ny dag idag, förhoppningsvis utan tjuvar!

Du gör så fina saker, hoppas att jag har möjlighet att se mer (än de två skålar jag redan har) i verkligheten. Har du atelje med butik där du bor eller ställer du bara ut?

Fideli Sundqvist sa...

Maria,
Jag är med kooperativet Öster om ån här i Uppsala och så har jag en liten butiks avdelning i anslutning till min verkstad. Och så håller jag ju på med ganska mycket utställningar. Jag har inget planerat uppe i dina trakter men endera dan kanske du reser söder ut...Då är du så välkommen att både kolla och fika!
Ps.
jag har ju vissa planer på att starta med försäljning här, men hinner inte riktigt med...

Marie-Louise sa...

Ja, det var så klart jag som skrev det där sista...
Marie-Louise

Maria sa...

Jag kanske passerar Uppsala någongång! Var där som tonåring ibland när min syster bodde där, så jag känner ett visst sug att uppleva staden igen. Hoppas nu att någon av mina systerdöttrar ska bosätta sig där så att jag har någon att hälsa på =)

Sabbio sa...

I'm so sorry for you, people are really shameless :(

FruensWerk sa...

Ones I had an exhibition 15 years ago...a junkie took 2 of my drawings from the wall...Didn´t know if I was to be honored or not...But angry I was...

Hope the thief will take good care of your spoon ;I